Lespaketten:

Hieronder staat de informatie van de betalingen vernoemd in de vorm van lespakketten. Er kan een pakket geselecteerd worden door op de prijs te klikken. Vervolgens kan je een formulier met je voorkeurspakket invullen. De pakketten worden per maand vooruit betaald in de vorm van een verzonden factuur. 

 

*aan het einde van een maand wordt een factuur gestuurd voor de komende lesmaand, betaling is vooruit.

* In de vakanties zijn er ook lessen. Mocht je in de vakantie niet kunnen, dan kan er in overleg een inhaal-les gepland worden. Dit kan uiterlijk tot een week van te voren. 

* Bij ziekte graag 24 uur van te voren aangeven. Dan kan de les later ingehaald worden.

* Drumschool Amersfoort is verplicht 21% BTW te rekenen voor leerlingen vanaf 21 jaar. Dit staat in de pakketten inbegrepen.

 


Pakket 1.

- 4 Privélessen

- Voor leerlingen van 5 t/m 20 jaar

- 30 min. per week les

Pakket 2.

- 4 Privélessen

- Voor leerlingen vanaf 21 jaar

- 30 min. per week les

Pakket 3.

- 4 Privélessen

-Voor leerlingen van 5 t/m 20 jaar

- 45 min. per week les

Pakket 4.

- 4 Privélessen

- Voor twee leerlingen tussen de 5 en 20 jaar

- 45 min. per week les

Pakket 5.

- 4 Duolessen

- Voor leerlingen vanaf 21 jaar

- 45 min. per week


Startpakket

Wat heb je nodig om te beginnen? 

Allereerst is het belangrijk om je gehoor te beschermen. Vereist is daarom een paar goede oordoppen. Om te beginnen kan er gespeeld worden met de drumstokken van de drumschool, maar na een tijdje is het fijn eigen stokken aan te schaffen. Dit kan bij ons.

(Coming soon)

Nog niet beschikbaar


Materiaal

TAMA Zilverstar

Eén van de drumstellen waar les op wordt gegeven. Dit is een drumstel zonder hardware. Bij deze kit zit een Istanbul Samatya cymbal set (dat zijn de gouden cymbals boven de drum). De drumvellen zijn van Remo Ambassador. 

Blauwe Ludwig Classic

Ook dit drumstel is zonder hardware. Bij deze kit zit ook een cymbal set van Istanbul. Dit is de set: Istanbul Agop Xist Brilliant. Deze vellen zijn ook van Remo Ambassador, maar zijn net van een andere uitvoering, namelijk de Ebony lijn. Per vel zijn de afmetingen verschillend. 

Real Time Drums

Dit is het werkboek waaruit wordt les gegeven. Dit boek is geschreven door Arjen Oosterhout. In dit boek wordt de basismethode van het drummen weer gegeven. Van Rock naar Jazz en de basis van het algemeen noten leren lezen. 

 

We hebben dit boek gekozen, niet alleen omdat het informatief en goed opgebouwd is, maar vooral omdat de aanleermethode leuk is.

Bij het boek komt ook een CD!