@Mishazimmermann

OVER MIJ: 

Ik ben Misha Zimmermann en ik ben de oprichter van Drumschool Amersfoort. Ik heb een passie voor drummen en lesgeven dus dit is de perfecte manier om dit te combineren. 

 

Als kind was ik altijd heel druk, stilzitten, dat was niks voor mij. Drummen is altijd de activiteit geweest waar ik echt gelukkig van werd en ….

Ik was er goed in. Eigenlijk was het heel normaal dat ik al op mijn 20e ben begonnen met lesgeven en Drumschool Amersfoort heb opgericht. Ik wil mijn passie en liefde voor muziek en drummen heel graag doorgeven, dus ik heb de gaafste baan van de wereld. 

 

Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen succeservaringen beleven met muziek. Drummen is een activiteit waarbij de twee hersenhelften goed moeten samenwerken. Muziek ontwikkeld niet alleen de motoriek, maar stimuleert ook de neuronen waardoor betere onderlinge verbindingen ontstaan. In andere woorden: de emotionele ontwikkeling wordt gestimuleerd.

 

In elke les komen de volgende aspecten aan bod: gevoelens, samenwerken, het ontwikkelen van creativiteit en boven alles het plezier van muziek maken. 

Mijn lessen zijn niet alleen goed voor jonge kinderen, ook tieners en volwassenen kunnen zich ontwikkelen door te drummen. Naar mijn mening is drummen voor bovenstaande ontwikkelingen een uiterst geschikt middel.

Ik heb veel geduld voor jonge leerlingen die niet stil kunnen zitten, ik weet wat je voelt, ik kon het vroeger ook niet!

 


Ik heb altijd overal ritme in gezien en gevoeld en drummen is het beste instrument wat hierbij past. In drummen kan ik mijn energie, creativiteit, improvisatie kwijt.


Voor alle kinderen die niet stil kunnen zitten, groot of klein, ik snap je en drummen is het medicijn. 


Door het openen van Drumschool Amersfoort ben ik begonnen aan het verwezenlijken van mijn droom.


Videoclip: